AEGIR-Marine is de merkonafhankelijke expert op het gebied van schroefasafdichtingen en voortstuwingssystemen. Met onze optimale service, gedegen knowhow en flexibiliteit onderscheiden wij ons in de markt. Met kantoren in Wijk bij Duurstede, Singapore, Shanghai, USA, Dubai, Panama en Namibië heeft AEGIR-Marine een zeer sterke aanwezigheid opgebouwd in de internationale maritieme industrie en geniet het een solide reputatie. Om verdere groei mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar een nieuwe Logistiek Planner  voor ons hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede.

 

De functie

Als Logistiek Planner heb jij een zeer afwisselende en uitdagende baan! In de functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle logistieke planning binnen het warehouse. Dit houdt in dat je orders en aanvragen verwerkt en de verzendingen regelt met onze vaste vervoerders; de ene keer naar Rotterdam, de volgende keer naar Singapore. Een zending moet de volgende dag in Curaçao aankomen? Tuurlijk, geen probleem, dat regel je! Verder ben je mede verantwoordelijk voor het administratief afwerken van onze zendingen en werk je nauw samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat de deadlines gehaald worden. De maritieme wereld is veeleisend en 24/7 in beweging, dus je hebt uiteraard een flexibele instelling.

 

Jouw werkplek

Je komt binnen onze organisatie terecht op de afdeling logistiek. Wij hebben een platte organisatie en de lijnen zijn kort. Het Warehouse team bestaat uit circa 10 medewerkers en er heerst een informele sfeer. Iedereen stelt zich flexibel op en helpt elkaar waar nodig.

 

Jouw profiel

  • Je bent proactief, communicatief vaardig, flexibel en kunt goed zelfstandig werken als ook in teamverband
  • Je bent in het bezit van competenties voor het optimaliseren van het logistiekproces zoals stressbestendig, eigenaarschap en oplossingsgericht denken
  • Je hebt ervaring met logistieke werkzaamheden en affiniteit en gevoel voor techniek
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Je hebt in ieder geval rijbewijs B en woont bij voorkeur op korte afstand
  • Je beschikt over de nodige ervaring met Microsoft Office en ERP systemen
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, door opleiding en/of werkervaring

 

Wat wij bieden:

Een kerngezonde en snel gegroeide onderneming in een boeiende branche die je volop kansen biedt. De mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van het bedrijf. Samenwerken met een team van leuke en betrokken professionals in een omgeving waar klanttevredenheid, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling boven omzet gaan.

 

wcwp-2022.png